LEES MEER OVER OKTA

Aanmelden Okta Event 

Okta Event Op deze speciale locatie nemen wij u in een korte sessie mee in de toekomst van veilige (cloud) IT diensten. Controle & Veiligheid is essentieel vandaag de dag, niet alleen binnen het betaald voetbal (de VAR), maar zeker ook binnen het bedrijfsleven (Okta). 

Datum: 20 juni 16.30 uur tot 19.30 uur (rondleiding VAR start om 16.00 uur) Locatie: KNVB Campus, Woudenbergseweg 56, 3707 HX Zeist 

Tijdens dit event kunt u o.a. het volgende verwachten: 

  • Zero Trust, hoe verleen ik gebruikers/klanten toegang zonder een bulk aan gebruikersnamen en wachtwoorden? Frank Benus, expert op het gebied van Okta vertelt over de uitdagingen van vandaag en de oplossingen van het Okta platform.  
  • De CFO van Additive Industries, Ilko Bosman, spreekt over de 3D Metaalprintsystemen, de manier waarop zij hun klanten over de gehele wereld bedienen en de vooruitstrevende stappen die gemaakt zijn op het gebied van IT.  
  • Dennis Hadderingh, CTO en één van de oprichters van dotXS is net terug van een ontdekkingstocht door Amerika en zal spreken over onderwerpen zoals Artificial Intelligence, cloud, Microsoft Teams versus de (IT) praktijk van nu.  

Bent u er bij? Schrijf u dan nu in (VOL=VOL). Wij kijken er enorm naar uit om onder het genot van een hapje & een drankje uw gastheer te mogen zijn.  

Team dotXS  

Tip: 25 mensen kunnen de VAR bezoeken onder leiding van Oud scheidsrechter en lid van de technische staf scheidsrechterszaken KVNB, Hans Olde Olthof.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Reserveer uw plek

Over dotXS

dotXS is cloud desktop provider voor het MKB en ondersteunt IT-professionals in (middel-)grote bedrijven. We merken dat deze combinatie elkaar versterkt met uniforme producten enerzijds en specialistische oplossingen anderzijds. Hierdoor worden we continu geprikkeld om onszelf te verbeteren, zodat we altijd ons VAKK blijven verstaan.